top of page

HVAD GÅR DET UD PÅ?

Hvad er Aktiv i Forening for noget?

Spejderne står i spidsen for projektet ”Aktiv i forening 4160”, som har fået 897.628 kr. fra Nordea-fondens ”Her bor vi pulje”.
 

Sammen med 10 andre foreninger/samlingssteder i Herlufmagle og Gelsted vil vi skabe nye aktiviteter og fællesskab med fokus på børn og unge.

Ambitionen er at få 450 børn og unge i vores område aktivt med i foreningernes fællesskaber og tilbud samt mindst 3.000 deltagere i 40 åbne arrangementer, der skal finde sted i løbet af to år.

 

Vi vil have flere aktive børn og unge, som får øjnene op for de mange gode lokationer, vi har i vores område: i naturen, i Friluftszonen, i hallen og i byens rum. Vi har mange lokale ildsjæle og tilbud – og med projektet ønsker vi at forene kræfterne, så mange af de arrangementer, vi hver især kæmper med, bliver mere synlige og tilgængelige for flere af lokalområdets borgere.

Med støtten fra Nordea-fonden kan vi skabe nye tilbud i foreningslivet og købe en masse superfedt grej og udstyr til fælles brug. Derudover kan vi skabe de 40 spændende arrangementer – fx fællesspisning, koncert, teater og sport i det fri. 

Læs mere om projektet i den forkortede projektbeskrivelse.

.

HVEM ER MED?

11 foreninger og samlingssteder er på nuværende tidspunkt med i projektet, og flere kommer til undervejs.
Du kan se hvem herunder.

bottom of page